Ons bedrijf werd opgericht in 2004 en was aanvankelijk gespecialiseerd in de marketing van gastronomische kwaliteitsproducten, maar heeft zich sindsdien meer specifiek gericht op de wereld van truffels. Sindsdien werken we er hard aan om onze passie voor dit uitzonderlijke product door te geven aan een steeds groter publiek.
De specialist van verse en bereide truffels
Verse truffels via een korte toeleveringsketen; van de caveur tot de consument.
We selecteren rechtstreeks verschillende truffelsoorten in Frankrijk en Italië, afhankelijk van het seizoen, om ze zo snel mogelijk aan te bieden, zowel aan professionals als aan particulieren. Meerdere aankomsten per week zorgen ervoor dat we optimale versheid en kwaliteit garanderen.
Dankzij deze ervaring en ons streven naar kwaliteit is ons bedrijf uitgegroeid tot de referentie voor gastronomische producten van topkwaliteit in België.


Onze eigen truffelproducten.
We hebben ons bedrijf ontwikkeld als reactie op een groeiende vraag naar afgewerkte producten van hoge kwaliteit gemaakt met truffels. Zo hebben we ons assortiment truffelproducten gecreëerd. We werkten samen met bereiders en richtten ons productieatelier op in Umbrië, het hart van de truffelproductie in Italië, om originele smaakcombinaties te creëren op basis van traditionele recepten. Het resultaat: smaakvolle en gebruiksvriendelijke producten die op natuurlijke wijze in je culinaire routine passen.
De winkel, Le Palais de la Truffe, en de website
Gelegen in Brussel, het hart van Europa, is ons gespecialiseerde etablissement “Le Palais de la Truffe” nu niet alleen een must voor gepassioneerde fijnproevers, maar ook voor de meest veeleisende chef-koks van het land, waardoor het een belangrijk referentiepunt is in de Europese hoofdstad.
Dankzij onze online winkel zijn onze producten nu in heel Europa verkrijgbaar.


Onze waarden
De truffel, als vrucht van de aarde, is iets dat ons dierbaar is en dat we met het grootste respect behandelen, net als degenen die ermee werken. Daarom zijn we toegewijd om je producten van hoge kwaliteit aan te bieden, en waar mogelijk, afkomstig van Europese biologische landbouw voor ons biologische assortiment.
De uitmuntendheid van onze producten en de kwaliteit van onze service zijn de pijlers waarop we ons bedrijf hebben gebouwd.
Deze kernwaarden maken van ons bedrijf een belangrijke en onmisbare speler in de Belgische gastronomie.
Vandaag de dag wil ons bedrijf dichter dan ooit bij zijn partners staan en aandacht hebben voor zijn klanten, zowel professionals als particulieren.